Beste ouders, spelers, speelsters, trainers, trainsters en sympathisanten,

Het wordt stilaan een traditie: onze jaarlijkse VVO – snoepverkoop komt er ook in 2020 aan!
Maar toch zal het deze keer, om stilaan gekende redenen (covid-19), een speciale editie worden.

De huis aan huisverkoop zal dit jaar niet mogelijk zijn. Aangezien de snoepverkoop één van de grootste bronnen van inkomsten is voor onze club, is dit een spijtige zaak. Maar gezondheid boven alles!

Toch blijven we niet bij de pakken zitten! Deze keer zal er enkel snoep op bestelling aangekocht kunnen worden. Om een idee te krijgen hoeveel zakjes snoep er samengesteld moet worden, vragen we jullie om onderstaand formulier (zie link) in te vullen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwMDY-G51FZ8-uMSxXawJpkgprR1TqITeTcFmREUAQPanxwA/viewform

Dankzij de huis aan huisverkoop verkochten we vorig jaar meer dan 800 snoepzakjes! Dit aantal zullen we dit jaar niet kunnen evenaren. We hopen op jullie enthousiasme om via voorafbestellingen toch een mooi aantal snoepzakjes bij elkaar te verzamelen. Bevoorraad deze keer niet alleen uw eigen snoepkast maar denk ook even aan jullie familie, vrienden, collega’s, klasgenoten, … We kunnen alle steun goed gebruiken!

Het recept blijft hetzelfde: wij stellen voor jullie een gevarieerd snoepzakje samen. Kostprijs = € 5/zakje.
Bij aankoop van 10 snoepzakjes krijgen jullie er een gratis zakje bovenop!

Graag het formulier invullen tegen ten laatste zondag 25 oktober. Wij hopen de snoepzakjes te kunnen verdelen tegen half/eind november. De zakjes zullen meegegeven worden met de spelers en speelsters op training.

Gelieve het bedrag (€ 5 per zakje snoep) tegen ten laatste 25 oktober te storten op het rekeningnummer van VVO: BE69 0689 3808 2478, met vermelding van ‘naam speler/speelster, snoepverkoop, aantal zakjes snoep’. Bestelt u 11 zakjes snoep, hoeft u er maar 10 te betalen.

Wij danken u nu al voor uw inzet!

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van VVO