CORONA - MAATREGELEN

Beste spelers, speelsters, coaches, ouders, grootouders, supporters, …

Covid-19 houdt ons al een hele tijd in de greep. We kunnen niet meer doen en laten zoals voorheen en moeten ons ten allen tijde bewust zijn van de extra maatregelen die genomen moeten worden ten gevolge van het corona – virus. Om het belang van deze maatregelen en om de afspraken die we met jullie willen maken te benadrukken, hebben we een specifieke pagina voorzien op onze website. Via onderstaanden links kunt u alle afspraken terugvinden die gerespecteerd moeten worden tijdens trainingen, thuiswedstrijden, uitwedstrijden, …

Mochten er nog bijkomende vragen zijn, gelieve deze te stellen aan het bestuur (zie de website voor de contactgegevens).

Er werden 2 protocollen opgesteld:

 

De protocollen kunnen jullie nalezen door op bovenstaande linken te klikken. Deze protocollen kunnen wijzigen naargelang de situatie rond covid-19. Wij zullen jullie tijdig informeren en de informatie op onze website aanpassen mocht dit nodig zijn.

Cruciaal in het hele verhaal is de registratieplicht. En dit zowel in de sportzaal als in de cafetaria. Daarom maken we gebruik van de ZeroQ – app die ons aanbevolen werd door Volley Vlaanderen. Via deze app kunnen jullie zich heel eenvoudig registreren door de QR – codes die zullen uithangen te scannen. Zo zal het tijdstip, de plaats van scannen, als jullie naam en adres of telefoonnummer bijgehouden worden voor 14 dagen. Nadien worden deze gegevens automatisch gewist. De gegevens zullen uiteraard enkel gebruikt worden in het kader van contact tracing mocht dit noodzakelijk zijn.
De gegevens van de spelers en speelsters zullen ingegeven worden door de coaches. Jullie kinderen moeten jullie dus niet zelf registreren.

Het is aangewezen dat jullie zo veel als mogelijk de app al installeren vóór jullie de sportzaal binnenkomen. Dat bespaart uzelf heel wat moeite en vermijdt bovendien wachtrijen aan de formulieren waarop de QR – codes te vinden zijn. Het is niet aangewezen om dicht op elkaar aan te schuiven, dus is het belangrijk de app al vooraf te installeren.

De handleiding voor het installeren van de app vindt u door hier te klikken.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, gelieve het bestuur te contacteren. Wij zullen proberen u zo snel als mogelijk verder te helpen!

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van VVO